Patikánk mindenkori törekvése, hogy a hozzánk betérőknek a legmegfelelőbb készítményt, terméket kínáljuk az elérhető legnagyobb kedvezménnyel.

Törzsvásárlói kártya


A Szent György Patika vásárlói részére törzsvásárlói kártyát biztosítunk.

A kártya díjmentes, mindenki hozzájuthat és bármikor igényelhető. Felmutatásával 5% kedvezmény jár az összes társadalombiztosító által nem támogatott vény nélküli termékekre, vitaminokra, kozmetikumokra és egyéb termékre.

Gyöngy Patikák akciók


A Szent György Gyógyszertár Gyöngy Patikaként működik.

Annak idején azért csatlakoztunk ehhez a rendszerhez, hogy a lehető legtöbb és legmegfelelőbb kedvezményi rendszert, továbbá magazint és egyéb promóciót tudjuk kínálni meglévő és leendő vásárlóinknak.

Bankkártyás fizetés


Bankkártyaleolvasó készülékeinkkel biztosítjuk a bankkártyás fizetés lehetőségét.

Egészségpénztári kártya


Gyógyszertárunkban a ma Magyarországon aktívan működő, összes egészségpénztárral szerződésben állunk, EP kártyát elfogadunk.

Ahogy változnak az egészségpénztárak, mi is folyamatosan bővítjük szerződő partnereink körét vásárlóink igényének megfelelően!

Schüssler arcdiagnosztika, homeopátiás szaktanácsadás


Előzetes bejelentkezés alapján INGYENESEN elvégezzük arcdiagnosztikáját. Így megtudhatja, hogy mely ásványi sókból szenved hiányt vagy vannak jelen elégtelen mennyiségben a szervezetében. Kérjük vegye figyelembe, hogy a diagnosztikát természetes fényben, smink nélkül végezzük!

Arcunk orvosi szempontból sok mindent elárul. Mivel minden egyes ásványi só az anyagcserében jól körülhatárolható funkciót lát el, ezért azok hiány-állapotaiban a bőr rugalmasságában, színében, az esetleges váladékokban és a kiütésekben – jellemzően az arcon – figyelhetők meg sajátos elváltozások. Ezek segítségével megállapítható a megfelelő ásványi só hiányának diagnózisa és annak helyes kezelése.
A 12 -féle Schüssler-só helyes kombinációjának megválasztásával ösztönözzük szervezetünket a hiányzó ásványi anyag felvételére ez segít a szervezetünk egyensúlyának helyreállításában. Szedésükkel akut betegségek kezelhetők, krónikus betegségek tünetei javíthatók, egyes betegségek megelőzhetők. Alkalmasak bőrünk állapotának javítására, méregtelenítésre egyaránt.

Házipatika


Házipatikáját kérésére átvizsgáljuk vagy összeállítjuk.

Segítünk úti, nyaralási és szülés utáni csomagjának összeállításában!

Ingyenes vérnyomásmérés


A magasvérnyomás-betegség okozta legfontosabb panaszok: gyakori fejfájás, főleg a tarkótájon, ingerlékenység, idegesség, szédülés.

A huzamosabb ideig fennálló magas vérnyomás szívelégtelenség, valamint érelmeszesedés kialakulásához vezethet. Megfelelő kezeléssel a vérnyomás értékek a normál szintre csökkenthetők, aminek következtében a beteg panaszai enyhülnek és a szövődmények is elkerülhetők.
Vásárlóink számára nálunk a vérnyomásmérés természetesen ingyenes.

Gyógyszerhulladék ingyenes begyűjtése


Lejárt gyógyszereit ne dobja a szeméttárolóba. A gyógyszer veszélyes hulladék, amely károsítja a környezetet!

Patikánkban gyógyszerhulladék gyűjtődoboz van kihelyezve, amibe a lejárt vagy selejtté vált gyógyszereit behelyezheti. Kérjük folyadékot tartalmazó gyógyszereket, meggyulladásra hajlamos anyagot, higanytartalmú anyagot ne helyezzen bele, ezeket szakembereinknek adja át. Nem biztos benne lejárt-e a gyógyszer? Sokszor olyan kicsi a jelzés a dobozokon, hogy nehéz beazonosítani. Hozza be patikánkba, átvizsgáljuk, kiválogatjuk a lejártakat! Óvjuk együtt környezetünket!

Hialuron Klub


Hialuron Klub tagkártya elfogadás a kecskeméti Szent György Gyógyszertárban.

Mit jelent a klubtagság?

A Hialuron Klub azok számára jött létre, akik érdeklődnek a Dietpharm Hialuron direct®, klinikailag tesztelt, emésztőrendszeren keresztül felszívódó Hyal-JointTM hialuron tartalmú kapszula iránt.

Milyen előnyökkel jár?

Immár mi is elfogadjuk illetve kérés esetén biztosítani tudunk Hialuron Klub taggkártyákat, amellyel

kb. 30% kedvezménnyel, 4.890 Ft-ért tudják megvásárolni a Hialuron direct plus kapszulát!

Minden kapszula 40mg természetes eredetű Hyal-Joint hialuronsavat tartalmaz.

A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, nagy vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező anyag, amely megtalálható az emberi szervezetben, többek között a szemben, a bőrszövetben, az izmokban és az ízületi folyadékban. A Bioiberica cég által szabadalmaztatott eljárással kakastaréjból előállított hialuronsav kiváló minőségű, csúcstechnológiával előállított hatóanyagot biztosít.

Adagolás: Felnőtteknek étkezés közben naponta 1-2 kapszula folyadékkal bevéve.